Konfiguration og opsætning

 

 

For at komme i gang med report123, skal du igennem en konfiguration på 4 trin.

Integrationen til e-conomic er en del af denne konfiguration, så når du har taget de 4 trin er al opsætning overstået. Men du kan til hver en tid vende tilbage og redigere.


Konfiguration

Når du har modtaget en mail med brugernavn og adgangskode til report123, logger du ind og gennemfører de 4 trin i konfigurationsguiden:

Trin 1
Angiv et navn, fx en årsangivelse svarende til din regnskabsperiode.Vælg første måned i dit regnskabsår som startår.

Trin 2
Indtast dit e-conomic aftalenummer, dit bruger-ID og adgangskode. Kunde aftale-nummer skal du kun indtaste, hvis du er administrator for det pågældende regnskab.

Trin 3
Angivelse af systemkonti. Dvs. læs de 7 spørgsmål, og hvis report123 ikke selv har fundet de korrekte konti i din kontoplan, udpeger du selv en konto og gemmer.

Trin 4
Godkendelse af kontoplanen fra e-conomic. Her kan du vælge, hvilke grupper og hvilke summer du er interesseret i at se. Du kan altid vende tilbage og lave om i opsætningen, så bare skynd dig at gemme, og så er report123 klar til brug.

Sumlinjer på Driftsrapporten

Når du har konfigureret report123, kan du se et antal sumlinjer eller mellemtotaler (markeret med baggrundsfarve) på rapporten Drift. Sumlinjerne vil typisk indeholde Dækningsbidrag, Resultat før skat og Resultat, men det afhænger selvfølgelig af din kontoplan i e-conomic.

Vælg sumlinjer til og fra

Kontoplanen under Globale indstillinger har du mulighed for vælge, hvor mange af disse Sumlinjer, du vil se på rapporten Drift. Sæt kolonnen Detaljeringsniveau til "Vælg..", hvis du ikke vil se dem og til "Sumlinje i driftsrapporten", hvis du vil have dem vist som en sum.

Sumlinje

Vil du have alle konti i en gruppe præsenteret under ét, dvs som en linje i rapporten Drift, skal du sætte detaljeringsniveauet til "Specifikation".

Løse konti

Løse konto er konti i kontoplanen, som ikke ligger i en gruppe (dvs. med en overskrift og en sumkonto på niveau med de øvrige grupper). Det betyder reelt, at du ikke kan se værdierne på disse konti. De medgår i alle summer og er på den måde korrekt overført, men du har bare ikke mulighed for at se dem.

Løse konti

Hvis der er løse konti med værdier på, giver report123 dig en advarsel øverst på rapporten Drift.

Sådan pakker du løse konti ind

For at løse problemet skal du i e-conomic for at lave en overskriftskonto og en sumkonto, der summer fra overskriften, omkring de løse konti.

Klik derefter [Opdater] i report123, og gå til Kontoindstillinger under Globale indstillinger. Her vælger du Specifikation for den nye gruppe i kolonnen Detaljeringsniveau. Gem så, og gå nu til rapporten Drift.

Prøv report123

Prøv gratis report123 i 14 dage.

Bliv inspireret

Se hvad du kan med report123.

Bestil report123

Kom hurtigt i gang med report123.

  • report123
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Danmark
  • Telefon +45 21 85 18 65
  • CVR 29785643