Visninger

 

Lige over alle tabeller på rapporter og specifikationer i report123 finder du visningsvælgeren. Med den vælger du, hvad der skal vises i tabellen, både perioden, og hvilken type data, du vil se.

Der findes overordnet to typer af visninger, Standardvisninger og Mine Visninger.

Sådan vælger du visning

Du vælger først i feltet til venstre, om du vil anvende en standardvisning eller en af dine egne. Angiv dernæst i feltet til højre, hvilken periode du har fokus på, eller hvilken visning du vil anvende.

Visningsvælger

Menuen Visninger bruger du, når du skal designe dine egne visninger og ændre opsætning for standardvisningerne. Sæt og fjern flueben, for at få vist netop de kolonner, du ønsker, i tabellen.

Standardvisninger

Disse visninger er skabeloner, som allerede er sat op, når du starter med at bruge report123, men som du med få museklik kan ændre.

Den helt store fordel ved standardvisningerne er deres dynamiske håndtering af perioden, som gør, at du meget hurtigt og nemt kan springe i tid.

Mine Visninger

Her finder du de visninger, du selv har lavet, plus et par eksempler systemet har genereret til dig.

Sådan ændrer du opsætning

Det er meget simpelt at ændre i en Visnings opsætninger, du sætter/fjerner simpelthen bare flueben i de forskellige kasser, der vises, når du redigerer en af Mine Visninger eller en af Standardvisningerne.

Rediger visning

Den nemmeste måde at gøre sig fortrolig med Mine Visninger på, er at oprette en ny, og så hoppe imellem redigering af visningen og fx rapporten Drift, alt imens du prøver at tilføje/fjerne flueben. Det giver dig den bedste fornemmelse af, hvilke kolonner og hvilke data hvert flueben repæsenterer.

Prøv report123

Prøv gratis report123 i 14 dage.

Bliv inspireret

Se hvad du kan med report123.

Bestil report123

Kom hurtigt i gang med report123.

  • report123
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Danmark
  • Telefon +45 21 85 18 65
  • CVR 29785643